zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Oseng Buncis Jamur Merang - roerbak van sperziebonen met champignons
- Asinan Bogor - Zoetzuur van gemengde groenten
- Gamjatang 감자탕 - stoofpotje van varkensvlees, aardappelen en groenten
- Ayam Besengeh
- Oi Bokkeum - 오이볶음- roerbak van komkommer
- Daging Masak Rempah - rundvlees in een pittige saus
- Panang Nua - droge curry van rundvlees
- Plamuk Pad Namprik Pao - Inktvis in chili olie
- Pla Nung Khing Sai Het - gestoomde vis met gember en paddenstoelen
- Buldak 불닭 - hete en pittige kip
Bulgogi jeongol - stoofpotje van vlees en groenten


Bulgogi jeongol
stoofpotje van vlees en groenten
ingrediënten:
1 recept bulgogi
450 ml runderbouillon
125 gr champignons
125 gr wortel
125 gr tahu/tofu
3 bosuitjes
1 groene lombok
bereiding:
snijd de groenten en tofu in stukjes en de lombok fijn. Leg het vlees in een pan en de groenten en tahu eromheen. Leg de lombok op het vlees. Giet de bouillon erover en breng het aan de kook en kook het zachtjes voor 10 minuten. Schep daarna alles door elkaar en kook het nog voor 7 minuten en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.