Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bulgogi jeongol - stoofpotje van vlees en groenten
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Bulgogi jeongol
stoofpotje van vlees en groenten

ingrediënten:
1 recept bulgogi
450 ml runderbouillon
125 gr champignons
125 gr wortel
125 gr tahu/tofu
3 bosuitjes
1 groene lombok
 
bereiding:
snijd de groenten en tofu in stukjes en de lombok fijn. Leg het vlees in een pan en de groenten en tahu eromheen. Leg de lombok op het vlees. Giet de bouillon erover en breng het aan de kook en kook het zachtjes voor 10 minuten. Schep daarna alles door elkaar en kook het nog voor 7 minuten en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40920759