Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Changjorim - gestoofd rundvlees met pepers en soja

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Changjorim
gestoofd rundvlees met pepers en soja 

ingrediënten:
450 gr borststuk/runderlap
900 ml water
240 ml sojasaus
9 teentjes knoflook
9 groene lomboks
4 gekookte eieren
 
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de sojasaus, de knoflook en de lomboks toe en laathet geheel zachtjes voor 2 uur sudderen. Voeg 15 minuten voor tijd de gepelde gekookte eieren toen.
Laat het geheel afkoelen en schep het vlees uit de pan en snijd dit in kleine stukjes en voeg deze weer toe aan de pan en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857