Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Changjorim - gestoofd rundvlees met pepers en soja

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Changjorim
gestoofd rundvlees met pepers en soja 

ingrediënten:
450 gr borststuk/runderlap
900 ml water
240 ml sojasaus
9 teentjes knoflook
9 groene lomboks
4 gekookte eieren
 
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Verhit in een pan het water en voeg het vlees, de sojasaus, de knoflook en de lomboks toe en laathet geheel zachtjes voor 2 uur sudderen. Voeg 15 minuten voor tijd de gepelde gekookte eieren toen.
Laat het geheel afkoelen en schep het vlees uit de pan en snijd dit in kleine stukjes en voeg deze weer toe aan de pan en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264891