Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Daeji Bulgogi - pittig geroosterd varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daeji Bulgogi
pittig geroosterd varkensvlees

ingrediënten:
450 gr dun gesneden varkensvlees
3 eetl kecap
11 teentjes knoflook
6 cm jahe
2 eetl palmsuiker
2 eetl gochujang
1 theel rode peper vlokken
2 eetl rijstwijn
2 eetl sesame olie
1 ui
 
bereiding:
Hak de knoflook, de jahe en de ui fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en voor hiervan een marinade. marineer het vlees voor tenminste 60 minuten. Rooster vervolgens het vlees boven een houtskoolvuurtje gaar. Serveer met rijst.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264930