logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Daeji Bulgogi
pittig geroosterd varkensvlees

ingrediënten:
450 gr dun gesneden varkensvlees
3 eetl kecap
11 teentjes knoflook
6 cm jahe
2 eetl palmsuiker
2 eetl gochujang
1 theel rode peper vlokken
2 eetl rijstwijn
2 eetl sesame olie
1 ui
 
bereiding:
Hak de knoflook, de jahe en de ui fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en voor hiervan een marinade. marineer het vlees voor tenminste 60 minuten. Rooster vervolgens het vlees boven een houtskoolvuurtje gaar. Serveer met rijst.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 81 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160961