1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Tinoransak
pittig gestoofde kip uit Manado

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 sereh stengels
8 jeruk purut blaadjes
1 eetl zout
1 eetl palmsuiker
750 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
8 groene lomboks
5 rode rawits
3 cm jahe
3 cm kunyit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom bruin.
Dan het water toevoegen samen met het zout en de palmsuiker en laat het geheel zachtjes 25 minuten sudderen totdat de kip gaar is en de saus is ingedikt.
 

who is online

We hebben 94 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089110