Recente reacties

Ron 8 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ayam Tumis Asam Manis - roerbak van gezoete kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Tumis Asam Manis
roerbak van gezoete kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kippendijen
4 teentjes knoflook
1 ui
1 rode paprika
2 cm jahe
2 eetl honing
3 eetl saus tomat (zie recept)
1 theel worcestersaus
1/4 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x3cm. Hak de knoflook fijn. Snijd de ui en de paprika in blokjes van 2x2cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de uit voor 3 minuten. Voeg dan de paprika en de jahe toe en bak het zacht.
Dan de kip toevoegen en bak deze totdat het vlees van kleur verandert. Dan de honing, de saus tomat, de worcestersaus, het zout en de peper toevoegen en meng goed.
Voeg dan het water langzaam toe en kook het geheel verder gaar. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 216 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110567