logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ayam Tumis Asam Manis
roerbak van gezoete kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kippendijen
4 teentjes knoflook
1 ui
1 rode paprika
2 cm jahe
2 eetl honing
3 eetl saus tomat (zie recept)
1 theel worcestersaus
1/4 theel zout
1/2 theel peper
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 2x3cm. Hak de knoflook fijn. Snijd de ui en de paprika in blokjes van 2x2cm.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de uit voor 3 minuten. Voeg dan de paprika en de jahe toe en bak het zacht.
Dan de kip toevoegen en bak deze totdat het vlees van kleur verandert. Dan de honing, de saus tomat, de worcestersaus, het zout en de peper toevoegen en meng goed.
Voeg dan het water langzaam toe en kook het geheel verder gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 133 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151486