banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tahu Tumis Dengan Tauge - gestoofde tauge met garnalen, vlees en tahu
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tahu Tumis Dengan Tauge
gestoofde tauge met garnalen, vlees en tahu
bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr. taugé
3 eetl. olie
1 blok tahu/tofu
olie
100 gr varkensvlees
4 sjalotten
200 ml water
150 gr. garnalen
zout naar smaak
2 salam blad
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 theel. trassie

Haluskan:
boemboe:
1 rode lombok
1 rode rawit
3 cm laos
4 teentjes knoflook

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de sjalotten fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de tahu lichbruin en laat deze daarna uitlekken.
Verhit in een wok/wadjan 3 eetl olie en fruit hierin de sjalotten, de salam en de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de trassi, het vlees en het water toe en stoof dit voor 15 minuten. Voeg dan de tauge, het zout, de garnalen en de tau toe en stoof dit verder voor 3 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten sudderen. De tauge moet wel knapperig blijven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40689796