logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ginjal Masak Jahe
gebakken niertjes met gember in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr nier (rund)
1 cm jahe
500 ml water
 
Bahan Tumisan:
ingrediënten roerbak:
1/2 ui
1 rode lombok
2 cm jahe
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/4 theel zout
1/2 theel peper
250 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de nier en de jahe en kook de nier gaar. Giet daarna af en snijd de nier in stukjes.
Snijd de ui, lombok en jahe in reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de lombok en jahe voor 2 minuten. Voeg dan de nier toe en meng. Vervolgens de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en dan langzaam het water toevoegen en roer totdat de saus indikt.

Add comment

Submit

who is online

We have 43 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160809