banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Ginjal Masak Jahe - gebakken niertjes met gember in kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ginjal Masak Jahe
gebakken niertjes met gember in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr nier (rund)
1 cm jahe
500 ml water
 
Bahan Tumisan:
ingrediënten roerbak:
1/2 ui
1 rode lombok
2 cm jahe
1 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1/4 theel zout
1/2 theel peper
250 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water samen met de nier en de jahe en kook de nier gaar. Giet daarna af en snijd de nier in stukjes.
Snijd de ui, lombok en jahe in reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de ui, de lombok en jahe voor 2 minuten. Voeg dan de nier toe en meng. Vervolgens de oestersaus, de kecap, het zout, de peper en dan langzaam het water toevoegen en roer totdat de saus indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40557843