1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 27 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Udang Goreng Serai
kruidig gebakken en geurige garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr grote garnalen
4 serai/sereh/citroengras
1 salam blad
2 jeruk purut blaadjes
1 theel asamwater
150 ml kokoswater
2 rode lomboks
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 teentjes knoflook
4 sjalotjes
1 theel ketumbar
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1 cm jahe
1 cm kunyit, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Maak de garnalen schoon. Snijd de serai in dunne plakjes. Ontpit de lomboks en snijd deze in dunne reepjes. Verhit in een pan olie en bak de lomboks krokant en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de serai, de salam, de jeruk purut en het asamwater en breng aan de kook. Voeg dan de garnalen toe en kook deze voor 2 minuten en schep uit de pan.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de overige marinade voor 3 minuten en voeg dan de garnalen toe en bak nog al roerend voor 2 minuten. Strooi de gebakken lomboks erover en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35980485