1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ampela hati masak rendang
gebakken kruidige kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
16 kippenlevertjes
1 theel citroensap
1 theel zout
2 eetl olie
750 ml santen cair
1 sereh stengel
1 kunyit blad
1 asem kandis
olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
7 rode lomboks
3 cm kunyit
2 cm jahe
1 theel ketumbar
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf het vlees in met het citroensap, het zout en de olie en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Verhit een pan wat olie en bak de levers krokant en laat daarna uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de santen samen met het kunyit blad, de bumbu, de sereh en breng aan de kook. Voeg de lever en de asem kandis toe en roer totdat de olie naar boven komt en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812432