banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

KokkieBlanda 4 hours ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Peter PvW 16 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Carla 26 days ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 2 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ampela hati masak rendang
gebakken kruidige kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
16 kippenlevertjes
1 theel citroensap
1 theel zout
2 eetl olie
750 ml santen cair
1 sereh stengel
1 kunyit blad
1 asem kandis
olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
7 rode lomboks
3 cm kunyit
2 cm jahe
1 theel ketumbar
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf het vlees in met het citroensap, het zout en de olie en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Verhit een pan wat olie en bak de levers krokant en laat daarna uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de santen samen met het kunyit blad, de bumbu, de sereh en breng aan de kook. Voeg de lever en de asem kandis toe en roer totdat de olie naar boven komt en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36229870