Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Ampela hati masak rendang - gebakken kruidige kippenlevertjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ampela hati masak rendang
gebakken kruidige kippenlevertjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
16 kippenlevertjes
1 theel citroensap
1 theel zout
2 eetl olie
750 ml santen cair
1 sereh stengel
1 kunyit blad
1 asem kandis
olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
7 rode lomboks
3 cm kunyit
2 cm jahe
1 theel ketumbar
1 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf het vlees in met het citroensap, het zout en de olie en laat dit tenminste 30 minuten intrekken. Verhit een pan wat olie en bak de levers krokant en laat daarna uitlekken.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de santen samen met het kunyit blad, de bumbu, de sereh en breng aan de kook. Voeg de lever en de asem kandis toe en roer totdat de olie naar boven komt en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932371