banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ampela Ayam Peteh - kippenmaagjes met petehbonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ampela Ayam Peteh
kippenmaagjes met petehbonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. kippenmaagjes
250 gr. garnalen
1 groene en rode lombok
6 rode uien
5 petehbonen
3 teentjes knoflook
2 eetl bieslook
440 ml kokosmelk
1 theel jahe/djahé
olie
2 salam blaadjes
gula jawa smaak
limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de van de zaadlijsten ontdan lomboks in dunne ringen. Snijd de sjalotten, de knoflook, de petehbonen fijn en dan de kippenmaagjes grof. Sprenkel wat limoensap over de kippenmaagjes. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de jahe/djahé en de salamblaadjes.
Voeg vervolgens de kippenmagen en de garnalen er aan toe en bak dit totdat de garnalen van kleur veranderen. Voeg dan de petehbonen, de lomboks, de gula jawa en de kokosmelk toe. Sudder het verder gaar. Garneer met gesnipperde bieslook
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592402