1 2 3 4

Translations

Dutch English French German Indonesian Italian Norwegian Portuguese Spanish

Sponsored Links

recente reacties

Henk
Kijk, zo zie ik het graag. Het echte recept. Dat je ook weet dat er garnalen inzitten in plaats van ...
Cindy
Waar kan ik dodol in Nederland kopen?


@ kleefrijst in de toko en supermarkt
johny
voor hoeveel personen is dit gerecht?


@4-6 personen
Harold Timmermans
Hai kokkie Blanda,

heb soortgelijk sambal badjak recept en ik de sambal is niet zo donker als de ...
À.Velu
Kunt u mij uitleggen hoe ik kokoswater maak?


@kokoswater is het vruchtwater van de kokosnoot

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ampela Ayam Peteh
kippenmaagjes met petehbonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. kippenmaagjes
250 gr. garnalen
1 groene en rode lombok
6 rode uien
5 petehbonen
3 teentjes knoflook
2 eetl bieslook
440 ml kokosmelk
1 theel jahe/djahé
olie
2 salam blaadjes
gula jawa smaak
limoensap

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de van de zaadlijsten ontdan lomboks in dunne ringen. Snijd de sjalotten, de knoflook, de petehbonen fijn en dan de kippenmaagjes grof. Sprenkel wat limoensap over de kippenmaagjes. Verhit wat olie in een wok/wadjan en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de jahe/djahé en de salamblaadjes.
Voeg vervolgens de kippenmagen en de garnalen er aan toe en bak dit totdat de garnalen van kleur veranderen. Voeg dan de petehbonen, de lomboks, de gula jawa en de kokosmelk toe. Sudder het verder gaar. Garneer met gesnipperde bieslook

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
33830300