Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Ambyachi Kadi - mango kip curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ambyachi Kadi
mango kip curry

Bahan-bahan:
ingrediënts:
500 gr kip
2 mango's
440 ml santen
1 eetl olie
1 theel mosterd zaad
2 eetl boter
2 theel palmsuiker
3 cm kunyit
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
2 teentjes knoflook
3 cm jahe
4 peperkorrels
4 rode rawits
2 groene rawits

Taburan:
garnering
1 lenteui

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boembe fijn tot een pasta en meng dit met de santen. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 6 uur. Snijd de mango in reepjes. Wrijf of maal de kunyit fijn. Snijd de lenteui fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en rooster het mosterd zaad. Voeg dan de boter toe gevolgd door de mango, de palmsuiker en de kunyit en bak dit 1 minuut. Schep het mengsel uit de wok/wadjan en bak hierin de kip gaar. Dan het mango mengsel weer in de pan scheppen met het zout en nog 1 minuut bakken. Strooi de lenteui erover en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42436980