banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Ambyachi Kadi - mango kip curry

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ambyachi Kadi
mango kip curry

Bahan-bahan:
ingrediënts:
500 gr kip
2 mango's
440 ml santen
1 eetl olie
1 theel mosterd zaad
2 eetl boter
2 theel palmsuiker
3 cm kunyit
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
2 teentjes knoflook
3 cm jahe
4 peperkorrels
4 rode rawits
2 groene rawits

Taburan:
garnering
1 lenteui

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boembe fijn tot een pasta en meng dit met de santen. Marineer hiermee het vlees voor tenminste 6 uur. Snijd de mango in reepjes. Wrijf of maal de kunyit fijn. Snijd de lenteui fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en rooster het mosterd zaad. Voeg dan de boter toe gevolgd door de mango, de palmsuiker en de kunyit en bak dit 1 minuut. Schep het mengsel uit de wok/wadjan en bak hierin de kip gaar. Dan het mango mengsel weer in de pan scheppen met het zout en nog 1 minuut bakken. Strooi de lenteui erover en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38897547