1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Nasi goreng siram
gebakken rijst met aparte vlees-groenten roerbak

Bahan-bahan nasi goreng:
ingrediënten nasi goreng:
800 gr gekookte witte rijst
2 teentjes knoflook
2 eieren
2 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
 
Bahan-bahan tumisan:
ingrediënten roerbak:
6 kippenlevertjes, gekookt
100 gr kippendijen, gekookt en uitgeplozen
5 bakso sapi (kalfsvlees gehaktballetjes)
250 gr kool
150 gr caisim/choisam/paksoy
2 eetl kecap manis
2 eetl vissaus
1/4 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 prei
300 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook voor de nasi fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Roer de eieren erdoor en bak deze los. Dan de rijst, het zout en de peper toevoegen en bak alles gaar.
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de bakso en de levertjes in stukken, de kool em de choisam in dunne reepjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de lever, de kip en de bakso toe en meng alles goed door elkaar. Dan de kool en de choisam toevoegen en bak deze half gaar. Vervolgens de kecap, de vissaus, het zout en de peper toevoegen en meng alles goed. Vervolgens de bouillon toevoegen en kook het geheel gaar. Schep de roerbak over de nasi en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092625