Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Asinan keluak - Zoetzuur van kluwek

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asinan keluak
Zoetzuur van kluwek
Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 kluwekpitten
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
14 groene lomboks
24 groene rawits
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
1 tomaat
3 eetl. olie
3 salam blad
2 eetl. suiker
zout naar smaak
200 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Snijd de lomboks fijn en halvee de rawits. Snijd de tomaat in plkajes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de sjalotten. Voeg dan de lomboks, de rawits, de sereh, de laos en het salamblad toe en bak dit alles nog 3 minuten door. Dan de kluwek, de tomaat, het zout, de suiker en het water toevoegen en het geheel nog 5 minuten door bakken c.q. stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083860