Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Asinan keluak
Zoetzuur van kluwek
Bahan-bahan:
ingrediënten:
15 kluwekpitten
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
14 groene lomboks
24 groene rawits
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
1 tomaat
3 eetl. olie
3 salam blad
2 eetl. suiker
zout naar smaak
200 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes. Snijd de lomboks fijn en halvee de rawits. Snijd de tomaat in plkajes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de sjalotten. Voeg dan de lomboks, de rawits, de sereh, de laos en het salamblad toe en bak dit alles nog 3 minuten door. Dan de kluwek, de tomaat, het zout, de suiker en het water toevoegen en het geheel nog 5 minuten door bakken c.q. stoven.

who is online

We hebben 187 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573615