Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Asinan Mango - zoetzure mango

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asinan Mango
zoetzure mango
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 onrijpe mango's
2 eetl suiker
1 rode lombok
1 theel zout
300 ml water
1 kaneelstokje
4 eetl azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de mango's en snijd deze in reepjes enveals de lombok. Verhit in een pan het water en voeg de azijn, de suiker, het zout en het kaneel toe en laat dit 15 minuten zachtjes trekken. Meng de lomboks met de mangos'en giet hier de saus over en laat dit tenminste 2 uur staan voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 227 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030291