Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Asinan Mango - zoetzure mango

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asinan Mango
zoetzure mango
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 onrijpe mango's
2 eetl suiker
1 rode lombok
1 theel zout
300 ml water
1 kaneelstokje
4 eetl azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Ontpit de mango's en snijd deze in reepjes enveals de lombok. Verhit in een pan het water en voeg de azijn, de suiker, het zout en het kaneel toe en laat dit 15 minuten zachtjes trekken. Meng de lomboks met de mangos'en giet hier de saus over en laat dit tenminste 2 uur staan voor het serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41934918