banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Asinan Nanas - zoetzoer van ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Asinan Nanas
zoetzoer van ananas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ananas
1 kanaeelstokje (3cm)
2 sjalotjes
6 kruidnagels
2 rode lomboks
1/2 theel peperkorrels (wit)
2 eetl palmsuiker
1/2 theel ketumbar
1/4 theel jinten
2 eetl olie
500 ml azijn

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ananas in stukjes. Snijd de sjalotjes fijn en de lomboks in dunne ringetjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotjes voor 2 minuten. Voeg dan het kaneelstokje, de kruidnagels, de peperkorrels, de ketumbar, de jinten en de lomboks toe en bak dit 1 minuut. Dan de palmsuiker en de azijn toevoegen en het geheel 1 minuut laten koken. Dan de ananas toevoegen en het laten afkoelen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 323 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39961073