Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Asinan Nanas - zoetzoer van ananas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asinan Nanas
zoetzoer van ananas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ananas
1 kanaeelstokje (3cm)
2 sjalotjes
6 kruidnagels
2 rode lomboks
1/2 theel peperkorrels (wit)
2 eetl palmsuiker
1/2 theel ketumbar
1/4 theel jinten
2 eetl olie
500 ml azijn

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ananas in stukjes. Snijd de sjalotjes fijn en de lomboks in dunne ringetjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotjes voor 2 minuten. Voeg dan het kaneelstokje, de kruidnagels, de peperkorrels, de ketumbar, de jinten en de lomboks toe en bak dit 1 minuut. Dan de palmsuiker en de azijn toevoegen en het geheel 1 minuut laten koken. Dan de ananas toevoegen en het laten afkoelen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 177 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911992