Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Tumis Katjang Pandjang - gestoofde kouseband

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Katjang Pandjang
gestoofde kouseband

bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr kouseband
3 sjalotten
450 ml dikke kokosmelk (santen asli)
2 rode lomboks
2 salam blaadjes
1 theel trassi
3 teentjes knoflook
3 cm laos, gekneusd
1 theel palmsuiker (gula jawa)
zout naar smaak
2 eetl olie

Cara membuat:

bereiding:
Snijd de kouseband in 3 cm lange stukjes. Snijd de sjalotten, de lomboks en de knoflook in dunne plakjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de trassi voor 3 minuten. Voeg dan de laos, de lombok en de salam toe en bak dit nog 2 minuten. Dan de kokosmelk toevoegen en vervolgens de kouseband en het zout. Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de kouseband gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 78 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411252