1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Padjak
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr magere runderlappen
3 eetlepels olie
1 theel asem
2 eetl water

Haluskan;
boemboe:
2 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
zout naar smaak
2 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met het water en snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. dan het vlees toevoegen en dit meebakken. Wanneer het vocht vrijkomt dan het asemwater toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vocht is verdampt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 38 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812432