1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Padjak
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr magere runderlappen
3 eetlepels olie
1 theel asem
2 eetl water

Haluskan;
boemboe:
2 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
zout naar smaak
2 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met het water en snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. dan het vlees toevoegen en dit meebakken. Wanneer het vocht vrijkomt dan het asemwater toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vocht is verdampt.

who is online

We hebben 229 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35014131