Recente Reacties

Sambal Padjak
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr magere runderlappen
3 eetlepels olie
1 theel asem
2 eetl water

Haluskan;
boemboe:
2 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm laos
zout naar smaak
2 rode lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de asem met het water en snijd het vlees in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. dan het vlees toevoegen en dit meebakken. Wanneer het vocht vrijkomt dan het asemwater toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vocht is verdampt.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 32 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42584041