banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Cuciwis Siram Daging - cuciwis met gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Cuciwis Siram Daging
cuciwis met gekruid rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr cuciwis/kailan/groene kool, anders spruiten, gekookt
1/2 ui
4 teentjes knoflook
200 gr rundvlees
2 rode lomboks
2 groene lomboks
2 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
2 theel kecap asin
1/2 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker
400 ml water
2 theel maizena, aangelengd
1 theel sesam olie
2 eetl boter

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui fijn en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne ringen. Snijd het vlees in dunne reepjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de ui en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak totdat dit van kleur verandert.
Dan de lomboks toevoegen en bak deze zacht. Vervolgens de oestersaus, de kecaps, de peper, het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en breng aan de kook. Kook totdat het vlees gaar is geworden. Meng dan de maizena oplossing er door en kook totdat de saus is ingedikt.
Meng dan de cuciwis en de sesam olie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668106