Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kambing Merica - lamsvlees met groene peper saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Kambing Merica
lamsvlees met groene peper saus


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr lamsvlees
250 ml santen
1 sjalotje
4 teentjes knoflook
1/2 theel palmsuiker
2 eetl groene peperskorrels
1/4 theel gemalen groene peper
1 takje munt
1 takje kemangi
1 theel asem
1/4 theel zout
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes en de sjalot in dunne ringetjes. Hak de knoflook fijn. Snijd de munt blaadjes en de kemangie blaadjes zeer fijn.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de knoflook en de sjalot voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit goudbruin. Dan de santen, de peperkorrels, de munt, de kemangi en de asem toevoegen en als de saus is ingedikt dan het zout, de palmsuiker en de gemalen peper toevoegen en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932