zoeken
Recente reacties

22 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Nasi goreng bumbu pepes - gebakken rijst met kippenlevertjes en maagjes
- Masubah - pannekoek
- Gar Dook Mu Tod Gartiem - gebakken knoflook ribbetjes
- Masoebah - laagjes pannenkoek
- Laksa cibinong - Kippensoep met petehbonen
- Martabak Durian - gevulde flensje met durian jam
- Madumongso - hongingzoete kroketjes van zwarte ketan
- Sambal Boet
- Madu Kasirat - lekkere zoete snack
- Heloa sira kadol - kip met kokos
Sambal tomat trasi - pittige sambal


Sambal tomat trasi
pittige sambal
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 sjalotten
2 rode lomboks
13 rawits
1 tomaat
2 theel trasi bakar
2 theel suiker
zout
2 eetl olie,
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de lombos en de tomaat fijn, Fruit dit voor 3 minuten met de overige ingrediënten in de met olie gevulde wok/wadjan. Wrijf of maal dit dan met de suiker en zout naar smaak fijn.
pittige sambal
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 sjalotten
2 rode lomboks
13 rawits
1 tomaat
2 theel trasi bakar
2 theel suiker
zout
2 eetl olie,
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de lombos en de tomaat fijn, Fruit dit voor 3 minuten met de overige ingrediënten in de met olie gevulde wok/wadjan. Wrijf of maal dit dan met de suiker en zout naar smaak fijn.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.