logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sambal tomat trasi
pittige sambal
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 sjalotten
2 rode lomboks
13 rawits
1 tomaat
2 theel trasi bakar
2 theel suiker
zout
2 eetl olie,

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de lombos en de tomaat fijn, Fruit dit voor 3 minuten met de overige ingrediënten in de met olie gevulde wok/wadjan. Wrijf of maal dit dan met de suiker en zout naar smaak fijn.

Add comment

Submit

who is online

We have 81 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397679