Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Sambal tomat trasi - pittige sambal

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal tomat trasi
pittige sambal
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
2 sjalotten
2 rode lomboks
13 rawits
1 tomaat
2 theel trasi bakar
2 theel suiker
zout
2 eetl olie,

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten, de lombos en de tomaat fijn, Fruit dit voor 3 minuten met de overige ingrediënten in de met olie gevulde wok/wadjan. Wrijf of maal dit dan met de suiker en zout naar smaak fijn.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 221 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100365