Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Sambal Tomat Kecap
relish van tomaat, pepers en kecap

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 sjalot
1 tomaat
2 rode gendot (habanero)
6 eetl kecap manis
1 limoen, sap

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalot, de gendot en de tomaat fijn. Meng dit met de kecap en het limoensap.
Pepers zijn naar smaak en soort aan te passen.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573536