1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kambing Mekuah 2
Geitenvlees in kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr geitenvlees
ruim water
3 serehstengels, gekneusd
4 eetl olie
8 kardemompeulen
300 gr base megenep (zie recept)
1/2 eetl. azijn
zout naar smaak
300 ml water
600 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Taburan:
garnering:
8 sjalotten
3 takjes selderij

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en kook deze eerst voor 10 minuten in water en giet deze daarna af. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de base, de kardemom en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, het zout, de azijn en het water toe en laat het geheel sudderen totdat het vocht vrijwel is verdampt. Dan de kokosmelk toevoegen en laat het geheel nog 45 minuten zachtjes sudderen.
Snijd de sjalotten en de selderij fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin en laat deze daarna uitlekken op keukenpapier. Bestrooi het gerecht vervolgens met de bawang goreng en de selderij en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 389 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35414314