1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kambing Mekuah 2
Geitenvlees in kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr geitenvlees
ruim water
3 serehstengels, gekneusd
4 eetl olie
8 kardemompeulen
300 gr base megenep (zie recept)
1/2 eetl. azijn
zout naar smaak
300 ml water
600 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Taburan:
garnering:
8 sjalotten
3 takjes selderij

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en kook deze eerst voor 10 minuten in water en giet deze daarna af. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de base, de kardemom en de sereh voor 3 minuten. Voeg dan het vlees, het zout, de azijn en het water toe en laat het geheel sudderen totdat het vocht vrijwel is verdampt. Dan de kokosmelk toevoegen en laat het geheel nog 45 minuten zachtjes sudderen.
Snijd de sjalotten en de selderij fijn. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten goudbruin en laat deze daarna uitlekken op keukenpapier. Bestrooi het gerecht vervolgens met de bawang goreng en de selderij en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092625