banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Ikan woku - In bananenblad gestoomde en geroosterde vis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan woku
In bananenblad gestoomde en geroosterde vis
          
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr red snapper
4 jeruk purut blaadjes
1/2 kunyit blad
1 pandan blad
3 eetl olie
150 ml water
bananenbladeren

Haluskan:
boemboe:
8 kemiri noten
1/2 thee peper
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
11 rawits
4 cm jahe
3 cm kunyit
1 serehstengel
zout naar smaak

Cara membuat;
bereiding:
Wrjf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.Snijd de jeruk purut zeer fijn en de vis in moten. Meng de vis met de olie, de boemboe, de jeruk purut, het pandan blad en het kunyit blad. Giet in een koekepan/wok het water en leg daar bananenblad in. Schep vervolgens het vismengsel erop en druk het wat aan. Leg een deksel op de pan/wok en stoom/rooster het vervolgens in 20-25 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39820199