Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ikan woku - In bananenblad gestoomde en geroosterde vis
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ikan woku
In bananenblad gestoomde en geroosterde vis
          
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr red snapper
4 jeruk purut blaadjes
1/2 kunyit blad
1 pandan blad
3 eetl olie
150 ml water
bananenbladeren

Haluskan:
boemboe:
8 kemiri noten
1/2 thee peper
4 sjalotten
4 teentjes knoflook
11 rawits
4 cm jahe
3 cm kunyit
1 serehstengel
zout naar smaak

Cara membuat;
bereiding:
Wrjf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.Snijd de jeruk purut zeer fijn en de vis in moten. Meng de vis met de olie, de boemboe, de jeruk purut, het pandan blad en het kunyit blad. Giet in een koekepan/wok het water en leg daar bananenblad in. Schep vervolgens het vismengsel erop en druk het wat aan. Leg een deksel op de pan/wok en stoom/rooster het vervolgens in 20-25 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 121 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922603