banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ilepao - geroosterde gekruide vis met sago
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ilepao
geroosterde gekruide vis met sago

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr ikan nike/nasi of anders ikan teri
250 gr sagomeel
bananenbladeren
biteng

Haluskan:
boemboe:
4 sjalotten
13 rode rawits
2 theel zout

Cara membuat;
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een paste. Snijd de vis in stukjes en meng dit met de boemboe. Neem een stuk bananenblad en schep hier 2 eetl sagomeel op en dan 125 gr vis. Vervolgens weer 2 eetl sagomeel en druk dit vast met een stuk bananenblad. Zet de uiteinden vast met de biteng en rooster en het pakketjes vervolgens boven een houtskoolvuurtje in 10 minuten gaar. Herhaal dit nog 3 maal.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564967