Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Sambal Goreng Tahu Tempeh

Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1 blok tahu/tofu,
2 bouillontabletten,
1 blok tempé,
3 eetl. asemwater,
5 sjalotten,
500 ml. olie,
6 teentjes knoflook,
2 eetl. vloeibare gula jawa (keukenstroop)
1 theel. trassie,
1 1/2 eetl. ketjap manis,
3 rode lomboks,
1 eetl. zout,
3 cm laos,
2 eetl. water.
2 salamblaadjes,

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempé in dunne plakjes en dan in stukjes. Week dit in water met zout voor 7 minuten. Snijd de tahu ook in dobbeltsteentjes. Verhit wat olie in een wok/wadjan en bak de tahu en de tempe lichtbruin.
Snijd de sjalotten, de knoflook, de lombok en de loas fijn. Verhit opnieuw wat olie in de wok/wadjan en fruit dit alles met de salamblaadjes en de trassi voor 3 minuten. Dan het asemwater, de ketjap en de gula jawa toevoegen met de tahu en tempé en nog even laten sudderen..
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578547