1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sate Tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr tempe
1 theel zout
500 ml water
1 eetl kecap manis
2 cm laos
sate stokjes

Haluskan:
bumbu:
2 kemiri noten
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de tempe in blokjes van 2cm. Rasp de laos.
Verhit in een pan het water en voeg de tempe, de bumbu, het zout, de laos en de kecap toe en meng alles goed. Kook het geheel totdat het vocht is geaborbeerd. Rijg daarna de tempe aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.

who is online

We hebben 39 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089051