Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Sambal Tempe Mercon - zeer pittig gebakken tempe

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Tempe Mercon
zeer pittig gebakken tempe

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr tempe
8 rode rawits
2 rode lomboks
4 teentjes knoflook
1/2 tomaat
1 cm kencur
1 theel zout
10 takjes kemangi
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in stukjes van 3 cm. Verhit in een pan olie en bak de tempe halfgaar en wrijf of maal het daarna grof.
Verhit in een pan 2 eetl olie en bak de rawits, de lomboks, de knoflook en de tomaat totdat deze zacht zijn geworden. Wrijf of maal dit daarna grof. Rasp de kencur en voeg dit toe met het zout en de tempe en bak nog 2 minuten. Meng dan de kemangi erdoor en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411252