Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Hati Sapi Masak Lokio - gebakken lever met bosuitjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hati Sapi Masak Lokio
gebakken lever met bosuitjes

Bahan-bahan:
ingediënten:
400 gr runderlever
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 bosuitjes
3 eetl saus tomat
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1 lente-ui
300 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan de olie en bak de lever bruin. Snijd het daarna in plakjes en zet apart. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de lente-ui en de bosuitjes in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de bosuitjes voor 6 minuten. Voeg dan de lever toe en meng goed.
Meng dan de overige ingrediënten toe en kook totdat de saus is ingedikt. Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 284 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42438583