Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Hati Sapi Masak Kecap Gurih - lever in romige kruidige saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Hati Sapi Masak Kecap Gurih
lever in romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runderlever
750 ml kokosmelk
1 sereh/citroengras, witte deel
4 jeruk purut blaadjes
2 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel palmsuiker

Haluskan:
bumbu:
4 kemiri noten
4 sjalotjes
5 teentjes knoflook
1 cm jahe
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lever in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de sereh en de jeruk purut en breng aan de kook. Dan de lever, de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar en totdat de saus is ingedikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 272 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922736