Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Congyoubing - pannenkoek met lente-ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Congyoubing
pannenkoek met lente-ui

ingrediënten:
300 gr bloem
150 ml heet water
1 eetl olie
1 lente-ui
1/2 theel zout
1/2 theel vijfkruiden poeder

bereiding:
Hak de lente-ui fijn. Meng het zout met het water en giet dit langzaam bij de bloem en kneed hiervan een soepel deeg en laat dit 15 minuten rusten. Dan het deeg nog 2 minuten kenden en rol het daarna uit in een cirkel.
Kwat wat olie op het deeg en strooi hierop de kruiden en de lente-ui. Rol het deeg daarna op en rol het daarna opnieuw op. Rol het deeg daarna uit in een cirkel.
Verhit de olie in een pan en bak het deeg voor 3 minuten aan een zijde en 2 minuten aan de andere zijde. Snijd het daarna in stukken en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 101 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902492