Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Congyoubing - pannenkoek met lente-ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Congyoubing
pannenkoek met lente-ui

ingrediënten:
300 gr bloem
150 ml heet water
1 eetl olie
1 lente-ui
1/2 theel zout
1/2 theel vijfkruiden poeder

bereiding:
Hak de lente-ui fijn. Meng het zout met het water en giet dit langzaam bij de bloem en kneed hiervan een soepel deeg en laat dit 15 minuten rusten. Dan het deeg nog 2 minuten kenden en rol het daarna uit in een cirkel.
Kwat wat olie op het deeg en strooi hierop de kruiden en de lente-ui. Rol het deeg daarna op en rol het daarna opnieuw op. Rol het deeg daarna uit in een cirkel.
Verhit de olie in een pan en bak het deeg voor 3 minuten aan een zijde en 2 minuten aan de andere zijde. Snijd het daarna in stukken en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 281 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431304