Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Congyoubing - pannenkoek met lente-ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Congyoubing
pannenkoek met lente-ui

ingrediënten:
300 gr bloem
150 ml heet water
1 eetl olie
1 lente-ui
1/2 theel zout
1/2 theel vijfkruiden poeder

bereiding:
Hak de lente-ui fijn. Meng het zout met het water en giet dit langzaam bij de bloem en kneed hiervan een soepel deeg en laat dit 15 minuten rusten. Dan het deeg nog 2 minuten kenden en rol het daarna uit in een cirkel.
Kwat wat olie op het deeg en strooi hierop de kruiden en de lente-ui. Rol het deeg daarna op en rol het daarna opnieuw op. Rol het deeg daarna uit in een cirkel.
Verhit de olie in een pan en bak het deeg voor 3 minuten aan een zijde en 2 minuten aan de andere zijde. Snijd het daarna in stukken en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193775