Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Congyoubing - pannenkoek met lente-ui
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Congyoubing
pannenkoek met lente-ui

ingrediënten:
300 gr bloem
150 ml heet water
1 eetl olie
1 lente-ui
1/2 theel zout
1/2 theel vijfkruiden poeder

bereiding:
Hak de lente-ui fijn. Meng het zout met het water en giet dit langzaam bij de bloem en kneed hiervan een soepel deeg en laat dit 15 minuten rusten. Dan het deeg nog 2 minuten kenden en rol het daarna uit in een cirkel.
Kwat wat olie op het deeg en strooi hierop de kruiden en de lente-ui. Rol het deeg daarna op en rol het daarna opnieuw op. Rol het deeg daarna uit in een cirkel.
Verhit de olie in een pan en bak het deeg voor 3 minuten aan een zijde en 2 minuten aan de andere zijde. Snijd het daarna in stukken en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916554