zoeken
Recente reacties

7 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sapi Lada Hitam - gebakken rundvlees in zwarte peper saus
- Sate Komoh - sate van rundvlees met een kokosmelk saus
- Babi Ketjap 5
- Orek Tempe - gebakken pittige tempe
- Chinese Zes kruiden Varkensvlees Soep
- Tahoe Pong - tahoe met eieren en ketjapsaus
- Oseng Kacang Panjang Telur Asin - pittige roerbak van kousenband met ei
- Japchae 잡채 - roerbak van vlees, groenten en mie
- Bakwan Cumi Bumbu Kunyit - Gefrituurde inktvis ringen
- Nilaga - runderstoofpotje met groenten
Paad Prig Gung Thua - sambal met gebakken boontjes


Paad Prig Gung Thua
sambal met gebakken boontjes
sambal met gebakken boontjes
Ingrediënten:
7 kouseband
2 theel rode sambal
2 theel gula jawa (palmsuiker)
2 theel vissaus (nam pla)
2 eetl olie
2 kaffir lime bladeren
100 ml water
Bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en knip de kaffir lime blaadjes in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de sambal en meng daar de vissaus en de suiker door. Voeg dan de kouseband, het water en de kaffir lime blaadjes toe en stoof de kouseband gaar.
7 kouseband
2 theel rode sambal
2 theel gula jawa (palmsuiker)
2 theel vissaus (nam pla)
2 eetl olie
2 kaffir lime bladeren
100 ml water
Bereiding:
Snijd de kouseband in stukjes en knip de kaffir lime blaadjes in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de sambal en meng daar de vissaus en de suiker door. Voeg dan de kouseband, het water en de kaffir lime blaadjes toe en stoof de kouseband gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.