banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Tumis Bayam Dan Oyong - kruidige spinazie met komkommer
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Tumis Bayam Dan Oyong
kruidige spinazie met komkommer

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr spinazie
150 gr oyong / vleugelkomkommer / luffa
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
1/2 eetl vissaus
1 theel kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml kippenbouillon (zie recept)
100 ml water
1 eet olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de oyong in stukjes en halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de champignons en de oyong toe en meng goed. Vervolgens de kecap en de vissaus toevoegen en meng. Dan het water en de bouillon toevoegen en breng aan de kook. Dan de spinazie, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554987