Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Tumis Bayam Dan Oyong
kruidige spinazie met komkommer

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr spinazie
150 gr oyong / vleugelkomkommer / luffa
100 gr champignons
3 teentjes knoflook
3 sjalotjes
2 groene lomboks
1/2 eetl vissaus
1 theel kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1/4 theel palmsuiker
100 ml kippenbouillon (zie recept)
100 ml water
1 eet olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes, de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Snijd de oyong in stukjes en halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de champignons en de oyong toe en meng goed. Vervolgens de kecap en de vissaus toevoegen en meng. Dan het water en de bouillon toevoegen en breng aan de kook. Dan de spinazie, het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 201 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578393