Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Tumis Bayam Ebi Terasi - gestoofde gekruide spinazie

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Bayam Ebi Terasi
gestoofde gekruide spinazie

Bahan-bahan:
200 gr bayam / spinazie
2 theel ebi (gedroogde garnalen)
3 sjalotjes
3 teentjes knofook
1/2 theel trassi
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Wel de ebi en wrijf deze daarna fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de ebi en de trassi toe en meng alles goed. Dan de bayam, het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en stoof alles langzaam gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449500