zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Sere Tabiah - pepers in olie
- Tumis Katjang Pandjang - gestoofde kouseband
- Gule Ikan Bali - viscurry op balinese wijze
- Sambal Lado Hijau 2 - Sambal van groene lomboks
- Miang Kham
- Ayam Kecap Jahe - gebakken kip in een saus van kecap en jahe
- Udang Balado - tijgergarnalen in pittige saus
- Sayur Menir 3 - Sajoer van spinazie en mais
- Sambal Tomat
- Sponscake - luchtige cake
Tumis Bayam Ebi Terasi - gestoofde gekruide spinazie


Tumis Bayam Ebi Terasi
gestoofde gekruide spinazie
Bahan-bahan:
200 gr bayam / spinazie
2 theel ebi (gedroogde garnalen)
3 sjalotjes
3 teentjes knofook
1/2 theel trassi
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Wel de ebi en wrijf deze daarna fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan de ebi en de trassi toe en meng alles goed. Dan de bayam, het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en stoof alles langzaam gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.