Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Tumis Bayam Ebi Terasi - spinazie met trasi en gedroogde garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Bayam Ebi Terasi
spinazie met trasi en gedroogde garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bayam (spinazie)
5 eetl ebi (gedroogde kleine garnalen)
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel trasi bakar
1/2 theel sambal ulek (zie recept)
2 salam blad
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl water
3 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks schuin in ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de sambal, de salam en de trasi voor 2 minuten. Voeg het water en de ebi toe. Dan de spinazie, de palmsuiker en het zout en bak dit voor 2 minuten. Garneer het met de lomboks en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902592