Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tumis Bayam Ebi Terasi - spinazie met trasi en gedroogde garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Tumis Bayam Ebi Terasi
spinazie met trasi en gedroogde garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr bayam (spinazie)
5 eetl ebi (gedroogde kleine garnalen)
3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/2 theel trasi bakar
1/2 theel sambal ulek (zie recept)
2 salam blad
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
2 eetl water
3 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 rode lomboks

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Snijd de lomboks schuin in ringen. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de sambal, de salam en de trasi voor 2 minuten. Voeg het water en de ebi toe. Dan de spinazie, de palmsuiker en het zout en bak dit voor 2 minuten. Garneer het met de lomboks en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233582