logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Tumis Bayam Jamur Hoiko
spinazie met paddenstoelen en garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr spinazie (bayam)
100 gr garnalen
3 hioko paddenstoelen (shiitake)
1 sjalot
3 teentjes knoflook
3 theel vissaus
1/2 theel palmsuiker
1/4 theel zout
150 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de geweekte shiitake in stukken en de spinazie fijn. Snijd de sjalot en de knoflook fijn. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot en knoflook voor 1 minuut. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Dan de shittake en spinazie toevoegen en meng goed. Vervolgens, de vissaus, de plamsuiker, het zout en het water toevoegen en laat het zachtjes sudderen totdat het gaar is.

Add comment

Submit

who is online

We have 75 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175856