banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Tumis Bayam Kembang Tahu - gestoofde spinazie met tahu

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Tumis Bayam Kembang Tahu
gestoofde spinazie met tahu

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 bosjes wilde spinazie
1 maiskolf
1 tahu vel
4 teentjes knoflook
1/2 rode paprika
1 tomaat
5 eetl kippenbouillon (zie recept)
1/4 eetl peper
1/2 theel zout
1 1/2 eetl oestersaus
1 theel paprika poeder
1 lente-ui
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de mais van de kolf. Hak de knoflook fijn. Snijd de paprika in dunne reepjes en snijd de tomaat in stukjes. Snijd de lente-ui fijn. Week het tahu vel eerst in warm water, giet af en snijd het in stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de paprika en de tomaat toe en bak deze zacht.
Dan de mais toevoegen en meng goed. Dan het zout, de peper, de paprika poeder, de oestersaus en de bouillon toevoegen en meng goed. Meng dan de spinazie en de tahu erdoor en kook totdat het gaar is geworden.
Meng dan de lente-ui erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40690774