Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Hati sapi tumis bombay - gebakken lever met ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hati sapi tumis bombay
gebakken lever met ui

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runderlever
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap inggris (worcestershire sauce)
4 eetl kecap manis
1 theel zout
100 ml water
1 prei
1 ui
50 gr boter
water
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de lever kort en gaar. Uit laten lekken en snijd deze in dikke reepjes. Hak de knoflook fijn.Snijd de prei en ui in reepjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook en de ui voor 2 minuten. Voeg dan de lever, de kecaps, het zout en de peper toe en roer alls goed door elkaar. Voeg het water toe en kook zachtjes totdat de saus is ingedikt. Schep de prei erdoor en serveer. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 233 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022676