banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Hati sapi tumis bombay - gebakken lever met ui
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Hati sapi tumis bombay
gebakken lever met ui

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runderlever
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap inggris (worcestershire sauce)
4 eetl kecap manis
1 theel zout
100 ml water
1 prei
1 ui
50 gr boter
water
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de lever kort en gaar. Uit laten lekken en snijd deze in dikke reepjes. Hak de knoflook fijn.Snijd de prei en ui in reepjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook en de ui voor 2 minuten. Voeg dan de lever, de kecaps, het zout en de peper toe en roer alls goed door elkaar. Voeg het water toe en kook zachtjes totdat de saus is ingedikt. Schep de prei erdoor en serveer. 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40413867