Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Hati sapi tumis bombay - gebakken lever met ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hati sapi tumis bombay
gebakken lever met ui

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr runderlever
3 teentjes knoflook
1 eetl kecap inggris (worcestershire sauce)
4 eetl kecap manis
1 theel zout
100 ml water
1 prei
1 ui
50 gr boter
water
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de lever kort en gaar. Uit laten lekken en snijd deze in dikke reepjes. Hak de knoflook fijn.Snijd de prei en ui in reepjes.
Verhit in een pan de boter en fruit de knoflook en de ui voor 2 minuten. Voeg dan de lever, de kecaps, het zout en de peper toe en roer alls goed door elkaar. Voeg het water toe en kook zachtjes totdat de saus is ingedikt. Schep de prei erdoor en serveer. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42411074