banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Asem asem buncis - gestoofde sperziebonen met wortel in zurige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asem asem buncis
gestoofde sperziebonen met wortel in zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr sperziebonen
2 wortelen
10 kwarteleitjes, gekookt
2 rode tomaten
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 salamblad
1 cm laos
1 eetl asem
1 eetl kecap manis
2 theel zout
1000 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes van 3 cm en de wortelen in stukjes van 1x1x3cm. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de tomaten in kleine partjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de sperziebonen, de wortelen, de eieren en tomaten toe en roer. Dan de asem, de kecap en het zout toevoegen en roer. Langzaam het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40577035