Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Asem asem buncis - gestoofde sperziebonen met wortel in zurige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asem asem buncis
gestoofde sperziebonen met wortel in zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr sperziebonen
2 wortelen
10 kwarteleitjes, gekookt
2 rode tomaten
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 salamblad
1 cm laos
1 eetl asem
1 eetl kecap manis
2 theel zout
1000 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes van 3 cm en de wortelen in stukjes van 1x1x3cm. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de tomaten in kleine partjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de sperziebonen, de wortelen, de eieren en tomaten toe en roer. Dan de asem, de kecap en het zout toevoegen en roer. Langzaam het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085950