Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Asem asem buncis - gestoofde sperziebonen met wortel in zurige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asem asem buncis
gestoofde sperziebonen met wortel in zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr sperziebonen
2 wortelen
10 kwarteleitjes, gekookt
2 rode tomaten
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 salamblad
1 cm laos
1 eetl asem
1 eetl kecap manis
2 theel zout
1000 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sperziebonen in stukjes van 3 cm en de wortelen in stukjes van 1x1x3cm. Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes. Snijd de tomaten in kleine partjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de salam en de laos voor 3 minuten. Voeg dan de sperziebonen, de wortelen, de eieren en tomaten toe en roer. Dan de asem, de kecap en het zout toevoegen en roer. Langzaam het water toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 70 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024526