banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 9 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 10 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 11 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 11 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Pesan be pasih - Gegrilde vis in bananenblad
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Pesan be pasih
Gegrilde vis in bananenblad
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr zeebaarsfilet
8 blaadjes citroenbasilicum
4 salam blaadjes
4 bananenbladeren, in vierkante stukken van 15 cm gesneden
1 theel zout
biteng (prikkertjes)

Haluskan:
boemboe:
250 gr. base be pasih

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf de visfilet in met zout en met een gelijkmatige laag boemboe. Dek de vis af af en laat het 6 uur op een koele plek staan.
Leg elk filetstukje vis in het midden van een bananenblad, leg daarop 2 blaadjes citroenbasilicum en een blaadje salam. Vouw dan het bananenblad om de visfilet en maak er pakketjes van, die u vastzet met biteng.
Stoom deze pakjes ongeveer 15 minuten en rooster ze daarna boven een houtskoolvuur totdat de bladeren bruin verkleuren.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38072445