Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Lukis - Zwarte kleefrijst met kokos en palmsuiker

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Lukis
Zwarte kleefrijst met kokos en palmsuiker
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 g zwarte kleefrijst
1500 ml water
100 gr kokos
zout naar smaak
bananenblad
150 gr gula jawi (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Rasp de kokos, smelt de suiker en laat de rijst 2 uur weken in het water. Kook daarna de rijst in het water gaar. Meng de kokos met het zout. Maak een pakketje van het bananenblad met daarin 1/4 deel van de rijst, daarop de kokos en de palmsuiker. Stoom de pakketjes nog voor 1 uur in een stoompan.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 145 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40912094