1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur oblok-oblok 2
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 aubergine
200 gr kouseband
200 gr witte kool
1/2 blok tempé
100 gr petehbonen
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
500 gr makreel
100 gr garnalen
175 gr spek
2 salam blaadjes

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
2 groene lomboks
3 teentjes knoflook
5 sjalotten
1 theel trassi
zout naar smaak

Bereiding:
Snijd de tempe in blokjes, de kouseband in stukjes, de kool in smalle reepjes en de aubergine in dunne plakjes. Snijd het spek in dobbelsteentjes en bak dit uit. Verhit in een pan de kokosmelk en voeg hier de groenten aan toe en kook deze zachtjes gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en voeg deze met de salam aan de groente toe, snijd de vis in stukjes en voeg deze met de garnalen en het spek toe aan de groente en stoof het geheel nog 5 minuten. Eventueel nog wat kokosmelk toevoegen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35412944