1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

rosa
Het recept goed bewaren.
Pisang rai - Gestoofde Banaan in Joomla Article
R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur oblok-oblok 2
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 aubergine
200 gr kouseband
200 gr witte kool
1/2 blok tempé
100 gr petehbonen
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
500 gr makreel
100 gr garnalen
175 gr spek
2 salam blaadjes

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
2 groene lomboks
3 teentjes knoflook
5 sjalotten
1 theel trassi
zout naar smaak

Bereiding:
Snijd de tempe in blokjes, de kouseband in stukjes, de kool in smalle reepjes en de aubergine in dunne plakjes. Snijd het spek in dobbelsteentjes en bak dit uit. Verhit in een pan de kokosmelk en voeg hier de groenten aan toe en kook deze zachtjes gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en voeg deze met de salam aan de groente toe, snijd de vis in stukjes en voeg deze met de garnalen en het spek toe aan de groente en stoof het geheel nog 5 minuten. Eventueel nog wat kokosmelk toevoegen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34430697