banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sayur oblok-oblok 2
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur oblok-oblok 2
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 aubergine
200 gr kouseband
200 gr witte kool
1/2 blok tempé
100 gr petehbonen
500 ml dunne kokosmelk (santen cair)
500 gr makreel
100 gr garnalen
175 gr spek
2 salam blaadjes

Haluskan:
boemboe:
3 rode lomboks
2 groene lomboks
3 teentjes knoflook
5 sjalotten
1 theel trassi
zout naar smaak

Bereiding:
Snijd de tempe in blokjes, de kouseband in stukjes, de kool in smalle reepjes en de aubergine in dunne plakjes. Snijd het spek in dobbelsteentjes en bak dit uit. Verhit in een pan de kokosmelk en voeg hier de groenten aan toe en kook deze zachtjes gaar. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en voeg deze met de salam aan de groente toe, snijd de vis in stukjes en voeg deze met de garnalen en het spek toe aan de groente en stoof het geheel nog 5 minuten. Eventueel nog wat kokosmelk toevoegen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39983590