Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Merpati Goreng - gebakken duiven

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Merpati Goreng
gebakken duiven
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 duiven
zout naar smaak
peper naar smaak
nootmuskaat naar smaak
150 ml water

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
3 eetl boter
2 eetl olie
2 theel ketjap manis
4 theel chilisaus

Cara membuat:
bereiding::
Snijd de aardappelen in schijfjes en bak deze bruin. Kook de kouseband in stukjes gesneden gaar, halveer de tomaten en grill deze kort. Maak de duiven schoon en halveer deze. Wrijf de delen in met zout, de peper en de nootmuskaat en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit een wok/wadjan en bak de duiven zonder olie droog. Voeg dan het water toe en kruid de duiven opnieuw met het zout, de peper en de nootmuskaat. Laat het zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt en de duiven gaar zijn. Meng de ingrediënten voor de saus en voeg deze bij de duiven. Bak daarna de duiven bruin en glazig.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 267 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431255