1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Merpati Goreng
gebakken duiven
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 duiven
zout naar smaak
peper naar smaak
nootmuskaat naar smaak
150 ml water

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
3 eetl boter
2 eetl olie
2 theel ketjap manis
4 theel chilisaus

Cara membuat:
bereiding::
Snijd de aardappelen in schijfjes en bak deze bruin. Kook de kouseband in stukjes gesneden gaar, halveer de tomaten en grill deze kort. Maak de duiven schoon en halveer deze. Wrijf de delen in met zout, de peper en de nootmuskaat en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit een wok/wadjan en bak de duiven zonder olie droog. Voeg dan het water toe en kruid de duiven opnieuw met het zout, de peper en de nootmuskaat. Laat het zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt en de duiven gaar zijn. Meng de ingrediënten voor de saus en voeg deze bij de duiven. Bak daarna de duiven bruin en glazig.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36092535