logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Merpati Goreng
gebakken duiven
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 duiven
zout naar smaak
peper naar smaak
nootmuskaat naar smaak
150 ml water

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
3 eetl boter
2 eetl olie
2 theel ketjap manis
4 theel chilisaus

Cara membuat:
bereiding::
Snijd de aardappelen in schijfjes en bak deze bruin. Kook de kouseband in stukjes gesneden gaar, halveer de tomaten en grill deze kort. Maak de duiven schoon en halveer deze. Wrijf de delen in met zout, de peper en de nootmuskaat en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit een wok/wadjan en bak de duiven zonder olie droog. Voeg dan het water toe en kruid de duiven opnieuw met het zout, de peper en de nootmuskaat. Laat het zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt en de duiven gaar zijn. Meng de ingrediënten voor de saus en voeg deze bij de duiven. Bak daarna de duiven bruin en glazig.

Add comment

Submit

who is online

We have 89 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44397653