1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Merpati Goreng
gebakken duiven
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 duiven
zout naar smaak
peper naar smaak
nootmuskaat naar smaak
150 ml water

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
3 eetl boter
2 eetl olie
2 theel ketjap manis
4 theel chilisaus

Cara membuat:
bereiding::
Snijd de aardappelen in schijfjes en bak deze bruin. Kook de kouseband in stukjes gesneden gaar, halveer de tomaten en grill deze kort. Maak de duiven schoon en halveer deze. Wrijf de delen in met zout, de peper en de nootmuskaat en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit een wok/wadjan en bak de duiven zonder olie droog. Voeg dan het water toe en kruid de duiven opnieuw met het zout, de peper en de nootmuskaat. Laat het zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt en de duiven gaar zijn. Meng de ingrediënten voor de saus en voeg deze bij de duiven. Bak daarna de duiven bruin en glazig.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34258078