banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 hours ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Merpati Goreng
gebakken duiven
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 duiven
zout naar smaak
peper naar smaak
nootmuskaat naar smaak
150 ml water

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
3 eetl boter
2 eetl olie
2 theel ketjap manis
4 theel chilisaus

Cara membuat:
bereiding::
Snijd de aardappelen in schijfjes en bak deze bruin. Kook de kouseband in stukjes gesneden gaar, halveer de tomaten en grill deze kort. Maak de duiven schoon en halveer deze. Wrijf de delen in met zout, de peper en de nootmuskaat en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit een wok/wadjan en bak de duiven zonder olie droog. Voeg dan het water toe en kruid de duiven opnieuw met het zout, de peper en de nootmuskaat. Laat het zachtjes sudderen totdat het vocht is verdampt en de duiven gaar zijn. Meng de ingrediënten voor de saus en voeg deze bij de duiven. Bak daarna de duiven bruin en glazig.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36335679