banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Miswa ayam - gebakken kip in kruidige saus uit West-Kalimantan
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Miswa ayam
gebakken kip in kruidige saus uit West-Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1 tomaat
250 ml water
1 eetl limoensap
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vier stukken. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en gaar en laat daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit 2 eetl olie in een pan en bak de bumbu voor 1 minuut. Voeg de kip en de kecap toe en roer goed. Dan de peper, het zout, de gehakte tomaat en het water toevoegen en kook het geheel totdat de saus gebonden is. Dan het limoensap toevoegen en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 332 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40564836