Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Miswa ayam - gebakken kip in kruidige saus uit West-Kalimantan

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Miswa ayam
gebakken kip in kruidige saus uit West-Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1 tomaat
250 ml water
1 eetl limoensap
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vier stukken. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en gaar en laat daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit 2 eetl olie in een pan en bak de bumbu voor 1 minuut. Voeg de kip en de kecap toe en roer goed. Dan de peper, het zout, de gehakte tomaat en het water toevoegen en kook het geheel totdat de saus gebonden is. Dan het limoensap toevoegen en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 315 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067059