logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Miswa ayam
gebakken kip in kruidige saus uit West-Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1 tomaat
250 ml water
1 eetl limoensap
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vier stukken. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en gaar en laat daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit 2 eetl olie in een pan en bak de bumbu voor 1 minuut. Voeg de kip en de kecap toe en roer goed. Dan de peper, het zout, de gehakte tomaat en het water toevoegen en kook het geheel totdat de saus gebonden is. Dan het limoensap toevoegen en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 79 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160484