banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Miswa ayam
gebakken kip in kruidige saus uit West-Kalimantan

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1 tomaat
250 ml water
1 eetl limoensap
olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
3 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in vier stukken. Verhit in een pan de olie en bak de kip bruin en gaar en laat daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit 2 eetl olie in een pan en bak de bumbu voor 1 minuut. Voeg de kip en de kecap toe en roer goed. Dan de peper, het zout, de gehakte tomaat en het water toevoegen en kook het geheel totdat de saus gebonden is. Dan het limoensap toevoegen en serveer.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36253864