Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Musawaroh - gestoofde kippenlevertjes en maagjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 

Musawaroh
gestoofde kippenlevertjes en maagjes

Bahan-bahan
ingrediënten:
6 kippenlevers
6 kippenmaagjes
2 jeruk purut blaadjes
2 eetl kecap manis
300 ml water
1/2 theel zout
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/4 theel jinten
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes en de maagjes in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de lever en de maagjes toe samen met de kecap en meng dit goed. Dan het water toevoegen en het zout en laat het zachtjes sudderen totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924297