Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Musawaroh - gestoofde kippenlevertjes en maagjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Musawaroh
gestoofde kippenlevertjes en maagjes

Bahan-bahan
ingrediënten:
6 kippenlevers
6 kippenmaagjes
2 jeruk purut blaadjes
2 eetl kecap manis
300 ml water
1/2 theel zout
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/4 theel jinten
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes en de maagjes in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de lever en de maagjes toe samen met de kecap en meng dit goed. Dan het water toevoegen en het zout en laat het zachtjes sudderen totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420556