1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Musawaroh
gestoofde kippenlevertjes en maagjes

Bahan-bahan
ingrediënten:
6 kippenlevers
6 kippenmaagjes
2 jeruk purut blaadjes
2 eetl kecap manis
300 ml water
1/2 theel zout
1 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1/4 theel jinten
2 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de levertjes en de maagjes in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut voor 3 minuten. Voeg dan de lever en de maagjes toe samen met de kecap en meng dit goed. Dan het water toevoegen en het zout en laat het zachtjes sudderen totdat alles gaar is geworden en de saus is ingedikt.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566