banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 11 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Manuk masak bahandang - kip met prei in kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Manuk masak bahandang
kip met prei in kokosmelk


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 citroen, sap
200 ml santen asli
2 preien
3 rode lomboks
2 theel asam
2 eetl kecap
1 eetl palmsuiker
olie

Haluskan:
bumbu:
6 kleine rode uitjes
5 teentjes knoflook
2 cm kencur
3 cm jahe
2 cm kunyit
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de prei in ringetjes en de lomboks schuin in stukjes. Snijd de kip in blokjes en meng er het citroensap erdoor.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees goudbruin en schep het uit de pan. Voeg dan de bumbu toe en bak dit voor 2 minuten. Vervolgens de kip, de asam, de kecap, de palmsuiker en de santen toevoegen en dit zachtjes laten sudderen. Als de santen dun wordt dan de prei toevoegen en bak dit zacht.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38249412