logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Manuk dang
gevulde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten::
1 zware kip
2 theel asem
3 eetl. water
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)
1 theel. trasi bakar
zout naar smaak
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de gember, de kencur, de rawits en de kunyit in stukjes. Meng de asem met het water, het zout, de trassi, de gember, de rawits, de kencur en de kunyit. Vul de kip met het mengsel. Bedek de stoompan met het bananenblad en stoom vervolgens de kip in 1 uur gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 178 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151344