Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Manuk dang - gevulde kip

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Manuk dang
gevulde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten::
1 zware kip
2 theel asem
3 eetl. water
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)
1 theel. trasi bakar
zout naar smaak
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de gember, de kencur, de rawits en de kunyit in stukjes. Meng de asem met het water, het zout, de trassi, de gember, de rawits, de kencur en de kunyit. Vul de kip met het mengsel. Bedek de stoompan met het bananenblad en stoom vervolgens de kip in 1 uur gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932458