gevulde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten::
1 zware kip
2 theel asem
3 eetl. water
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)
1 theel. trasi bakar
zout naar smaak
bananenblad
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de gember, de kencur, de rawits en de kunyit in stukjes. Meng de asem met het water, het zout, de trassi, de gember, de rawits, de kencur en de kunyit. Vul de kip met het mengsel. Bedek de stoompan met het bananenblad en stoom vervolgens de kip in 1 uur gaar.
ingrediënten::
1 zware kip
2 theel asem
3 eetl. water
6 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
2 cm kencur
4 cm kunyit (kurkuma)
1 theel. trasi bakar
zout naar smaak
bananenblad
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de gember, de kencur, de rawits en de kunyit in stukjes. Meng de asem met het water, het zout, de trassi, de gember, de rawits, de kencur en de kunyit. Vul de kip met het mengsel. Bedek de stoompan met het bananenblad en stoom vervolgens de kip in 1 uur gaar.