banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Opor Bebek - pikant gevulde eend
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Opor Bebek
pikant gevulde eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
4 theel. ketumbar
3 sjalotten
2 salam blad
4 teentje knoklook
1 jeruk purut blad
900 gr (kruis)bessen
1 theel. trassi
1 theel. jinten
500 ml kokosmelk
2 cm. laos
5 kemirinoten
zout naar smaak
6 rode lomboks
keukengaren
olie

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kemiri droog in een koekepan en wrijf of maal deze samen met de knoflook, de sjalotten, de lomboks, de trassi, dejinten, de laos, het zout en de ketumbar fijn tot een pasta. Snijd de niertjes en het hart van de eend fijn evenals de bessen en meng dit met de boemboe.
Stop de gevormde massa in de eend en naai de eend dit. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en kook hierin de eend met de salam en de jerut purut gaar. Schep de eend daarna uit de wok/wadjan en bewaar het kookvocht. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de eend rondom bruin. Giet vervolgens het kookvocht erbij en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669091