1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Opor Bebek
pikant gevulde eend
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 eend
4 theel. ketumbar
3 sjalotten
2 salam blad
4 teentje knoklook
1 jeruk purut blad
900 gr (kruis)bessen
1 theel. trassi
1 theel. jinten
500 ml kokosmelk
2 cm. laos
5 kemirinoten
zout naar smaak
6 rode lomboks
keukengaren
olie

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kemiri droog in een koekepan en wrijf of maal deze samen met de knoflook, de sjalotten, de lomboks, de trassi, dejinten, de laos, het zout en de ketumbar fijn tot een pasta. Snijd de niertjes en het hart van de eend fijn evenals de bessen en meng dit met de boemboe.
Stop de gevormde massa in de eend en naai de eend dit. Verhit in een wok/wadjan de kokosmelk en kook hierin de eend met de salam en de jerut purut gaar. Schep de eend daarna uit de wok/wadjan en bewaar het kookvocht. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de eend rondom bruin. Giet vervolgens het kookvocht erbij en serveer.

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35080806