Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Setam Tenerem
Gefermenteerde vis in een pakketje
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr forel
3 eetl. witte rijst, gekookt
zout naar smaak
5 sjalotten
2 teentje knoflook
3 rode lomboks
1 serehstengel
bananenblad
houten prikkers
4 salam blad

Cara membuat:
Bereiding:
Dit is een niet al te bewerkelijk recept, maar wel eentje die meerdere dagen nodig heeft.
Snijd de vis in stukken en meng deze met het zout en de rijst. Verpak dit in een afgesloten pot of wekfles en laat deze 3 dagen op een donkere plaats staan. Haal daarna de vis uit de pot/fles.
Snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes en de lomboks in reepjes. Snijd de sereh zeer fijn. Meng de sjalotten, de knoflook en de lomboks met de vis tot een homogeen mengsel.
Verdeel het mengsel in vier porties en verpak dit in een stuk bananenblad samen met een salamblad. Zet de uiteinden van de pakketjes van met de prikkers en rooster de pakketjes boven een houtskoolvuurtje voor 8 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578493