banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Setam Tenerem - Gefermenteerde vis in een pakketje
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Setam Tenerem
Gefermenteerde vis in een pakketje
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
300 gr forel
3 eetl. witte rijst, gekookt
zout naar smaak
5 sjalotten
2 teentje knoflook
3 rode lomboks
1 serehstengel
bananenblad
houten prikkers
4 salam blad

Cara membuat:
Bereiding:
Dit is een niet al te bewerkelijk recept, maar wel eentje die meerdere dagen nodig heeft.
Snijd de vis in stukken en meng deze met het zout en de rijst. Verpak dit in een afgesloten pot of wekfles en laat deze 3 dagen op een donkere plaats staan. Haal daarna de vis uit de pot/fles.
Snijd de knoflook en de sjalotten in dunne plakjes en de lomboks in reepjes. Snijd de sereh zeer fijn. Meng de sjalotten, de knoflook en de lomboks met de vis tot een homogeen mengsel.
Verdeel het mengsel in vier porties en verpak dit in een stuk bananenblad samen met een salamblad. Zet de uiteinden van de pakketjes van met de prikkers en rooster de pakketjes boven een houtskoolvuurtje voor 8 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565024