Recente Reacties

Simping Goreng
gebakken mosselen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr simping/mantels/kamoesters, anders mosselen
200 gr bloem
50 gr rijstmeel
200 ml bouillon
1/2 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de simping schoon en verwijder de schelpen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dan de bumbu met de simping en laat dit 30 minuten intrekken.
Meng in een kom de bloem, de rijstmeel, de bouillon en het zout tot een beslag. Meng hierdoor de simping.
Verhit in een pan de olie en bak de simping bruin en krokant. Serveer de simping met een lekkere sambal.

Reacties

0
Jet2 van Steijn
5 days ago
@KokkieBlanda Laat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.
LikeLike Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer | Melden aan beheerder
0
Jet van Steijn
5 days ago
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.

@Jet
net als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
LikeLike Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 84 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42592727