logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Simping Goreng
gebakken mosselen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr simping/mantels/kamoesters, anders mosselen
200 gr bloem
50 gr rijstmeel
200 ml bouillon
1/2 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de simping schoon en verwijder de schelpen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dan de bumbu met de simping en laat dit 30 minuten intrekken.
Meng in een kom de bloem, de rijstmeel, de bouillon en het zout tot een beslag. Meng hierdoor de simping.
Verhit in een pan de olie en bak de simping bruin en krokant. Serveer de simping met een lekkere sambal.

Add comment

Submit

who is online

We have 221 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160253