Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
3 Comments
Simping Goreng - gebakken mosselen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Simping Goreng
gebakken mosselen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr simping/mantels/kamoesters, anders mosselen
200 gr bloem
50 gr rijstmeel
200 ml bouillon
1/2 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
5 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de simping schoon en verwijder de schelpen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Meng dan de bumbu met de simping en laat dit 30 minuten intrekken.
Meng in een kom de bloem, de rijstmeel, de bouillon en het zout tot een beslag. Meng hierdoor de simping.
Verhit in een pan de olie en bak de simping bruin en krokant. Serveer de simping met een lekkere sambal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
People in conversation:
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030169