Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sontong Kecap - Inktvis in een ketjapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sontong Kecap
Inktvis in een ketjapsaus
bahan-bahan;
ingrediënten:
3 inktvissen
6 teentjes knoflook, gekneusd
4 cm gember (jahe/djahé)
3 lente-uitjes
3 eetl. olie
1 theel. witte peper
1 limoen (sap)
6 eetl. kecap manis
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Verwijder de inktzakjes van de inktvissen en snijd de inktvissen in kleine stukjes. Rasp de gember en snijd de lente-uitjes in stukjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de gember voor 2 minuten. Voeg dan de peper en de intkvissen toe en bak dit alles voor 4 minuten. Dan de overige ingrediënten toevoegen en dit alles nog 3 minuten zachtjes bakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 150 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029876